Sv.Lenart.jpg

Misel

Najboljše v človekovem življenju so majhna dejanja pozornosti in ljubezni, ki nimajo imen in se jih niti ne spominjamo.

W. Wordsworth

Oznanila

 

NEDELJA SVETE TROJICE - 16. 6. 2019

 

 

Zakrament sv. zakona želita prejeti: ženin Franjo Kraner, gostinec, sin Franca in Marije rojene Škof, iz Sp. Žerjavc in nevesta Slavica Elbl, gostinka, hči Pavla in Marije rojene Ploj, je iz Negove.

 

Pridite po lepe slike od prvega sv. obhajila.

 

Danes zaključujemo veroučno leto 2018/2019. Zahvaliti se moramo katehistinjam s. Pavlini, s. Majdi, go. Sandri in katehistu Andreju za oznanjevanje veselega Jezusovega sporočila in vse vaše molitve. Otroci in starši, oblikujte počitnice tako, da boste v molitvi in sv. maši povezani z Bogom. Pričakujemo vas na Oratoriju, ki se bo začel 25. 6. 2019. Nekaj prijav še ni prišlo.

 

V soboto, 22. 6. 2019, bo v stolnici v Mariboru molitveni dan za duhovne poklice. Naša župnija bo molitev vodila od 830 do 1000. Lepo vabljeni.

 

V počitniškem času imamo jutranje sv. maše ob 800 uri.

 

V četrtek je zapovedani praznik SV. REŠNJEGA TELESA IN KRVI. Sv. maše bodo ob 800, ob 1000 in ob 1900 uri. V petek je god sv. Alojzija, goduje g. nadškof Alojzij, v nedeljo pa bo TELOVSKA NEDELJA, ko bomo po sv. maši ob 1000 uri imeli TELOVSKO PROCESIJO okrog naše cerkve. V ta namen lepo vabimo praporščake, kakor tudi nosilce bander in neba, da bi vsi šli z Jezusom.

 

Poslovili smo se od + Antonije Klobasa iz Zg. Porčiča, stare 79 let, jutri pa bo pogreb + Regine Zarnec iz Lenarta ob 1600 uri. Gospod, daj jima večni pokoj in večna luč …

 

 

 Sv. maše v prihajajočem tednu.

 

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani. Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information