Sv.Lenart.jpg

Misel

Jezusove razprostrte roke govorijo, da je umrl za nas vse, za vse; nikomur ne odteguje svoje ljubezni, nikomur svojega odpuščanja.

sv. Janez XXIII.

Zahvalna in Lenarška nedelja 2019

 

V nedeljo, 3. 11. 2019, smo obhajli zahvalno nedeljo in tudi zunanje praznovanje našega župnijskega zavetnika sv. Lenarta.

l5371 12

Zaključili smo tudi obnovo misijona, ki sta jo vodila misijonarja p. Vili Lovše DJ in p. Marjan Kokalj DJ. Hvala jima za vse, kar sta v teh dneh storila nas - za našo župnijo.

l5371 18

Hvala za obilno darovane rože, spletanje vencev, krašenje, čiščenje in vse majhne stvari, ki kažejo na to, da smo župnija mi vsi skupaj.

l5371 13

Hvala vsem, ki ste prispevali za dobitke za srečelov Župnijske Karitas na današnjem žegnanju. Hvala sodelavkam in sodelavcem Karitas za pripravo, organizacijo in izvedbo srečelova. Hvala tudi vsem Vam, ki ste kupili srečke in s tem podprli delovanje Župnijske Karitas.

l5371 19

Delček razstave sadnih vrst Slovenskih goric »Krušni in pekovski izdelki v Centru slovenskih goric« v Lenartu, ki je potekala v nedeljo, 3. 11. 2019 in ponedeljek, 4. 11. 2019 je bil tudi pred našim oltarjem - hvala g. Branku in njegovim sodelavcem.

župnik Marjan Pučko

Več fotografij si lahko ogledate TUKAJ.

Fotografije: Foto Tone

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani. Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information