Sv.Lenart.jpg

Misel

Ljubezen, ki ni bila uslišana, skeli. Krivda, proti kateri se pritožuje srce, je krivda, ki sega zelo globoko.

Stanko Cajnkar

Oznanila

 

20. NEDELJA MED LETOM - 18. 8. 2019

 

 

Zakrament svetega zakona želita prejeti: ženin Gregor Pečko, po poklicu pek, sin Dragota in Cirile rojene Valentan, iz Lackova ul. v Lenartu in nevesta Mateja Potočnik, po poklicu konfekcionarka, hči Jožeka Puhmana in Antonije Potočnik, iz Lackova ul. v Lenartu.

 

Hvala vsem, ki ste sooblikovali in prispevali k praznovanju največjega Marijinega praznika – Marijinega Vnebovzetja. Hvala turističnemu društvu Radehova, za vse v Radehovi, Kulturnem društvu Rojs Srečko Niko iz Voličine za zeliščne šopke in našemu nadškofu msgr. Francu Krambergerju za vodenje slovesnosti.

 

Godujejo: jutri Janez Eudes, duhovnik, v torek opat Bernard, v sredo papež Pij X., v četrtek Devica Marija Kraljica, v petek devica Roza iz Lime in v soboto apostol Jernej (Natanael). Danes teden bo 21. nedelja med letom, ko goduje Ludvik, kralj.

 

V tem tednu smo se poslovili od + Branka Petovarja iz Lenarta v 60. letu starosti, + Jožeta Klemenčiča iz Lenarta v 76. letu starosti in od + Olge Čeh iz Lenarta v 91. letu starosti. Gospod daj jim večni mir in pokoj. In večna Luč naj jim sveti.

 

Vzemite novo številko Družine.

 

Prijetno ter polno Božjih milosti in navdihov želim romarjem, ki se konec naslednjega tedna odpravljate na romanje v Lurd, Santiago in Fatimo.

 

 

Sv. maše v prihajajočem tednu.

 

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani. Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information