Sv.Lenart.jpg

Misel

Če v srcu ni božjega ognja, njegove ljubezni, njegove miline, kako naj mi, ubogi grešniki, ogrejemo srca bližnjih?

papež Frančišek

Zahvala g. župnika

40let-10

»Po prespani noči in pričetku novega tedna, težko ubesedim občutke Hvaležnosti in Ljubezni, ki so se pretekli vikend rojevali v mojem srcu ob Vas meni dragi in spoštovani lenarški župljani, h katerim sem poslan po zaupanju nadškofa Alojzija za župnika, ob vseh pozornostih, ki ste mi jih namenili.
Hvala vsem in vsakemu župljanu posebej za pozornosti skozi ves vikend. Najprej hvala za vse molitve ter darovano trpljenje za mene, kot župnika, da bi bil Duhovnik med vami ter za celotno Župnijsko občestvo. Hvala vsem, ki ste pripravili pogostitve in razna presenečenja, ki so morala biti skrita pred mano. Ne bi rad koga izpustil, ker vas je bilo zelo veliko, zato bom zapisal samo en res velik velik Bog lonaj za vse! Hvala.
Hvala nadškofu msgr. dr. Francu Krambergerju, ki me je sprejel v malo semenišče in kasneje v bogoslovje, sedaj pa kot lenarški rojak, ki živi med nami z molitvijo vzpodbudami in bogatimi duhovnimi nasveti pomaga meni pri opravljanju župnijske službe. Hvala, da je včeraj praznoval z menoj in nami.
Sv. Carlo Acutis je dejal, da se na žalost veliko ljudi rodi kot original, a umre kot fotokopije. Spoštovana lenarška župljanka, spoštovani lenarški župljan ostani original in povabljen, da s tem temeljem Vaše enkratnosti (ki ste jo pokazali tudi v tem vikendu) gradimo in soustvarjamo originalno podobo lenarškega župnijskega občestva in ne fotokopije katere izmed ostalih župnij ali ustanov.

Ne vem, če ali s čim sem si vse to zaslužil. Sposojam s misel don Boska in zapišem - spoštovani Lenarški župljani, ukradli ste mi srce, zato nobena stvar za našo skupno župnijo ni pretežka in hvala, da tudi Vi ste pripravljeni sooblikavati in se darovati za našo župnijsko skupnost.

Bog lonaj vsem in hvala.«

40let-9

40let-2

40let-7

40let-16

40let-17

40let-20

40let-24

Več fotografij si lahko ogledate TUKAJ.

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani. Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information