Sv.Lenart.jpg

Misel

Če v srcu ni božjega ognja, njegove ljubezni, njegove miline, kako naj mi, ubogi grešniki, ogrejemo srca bližnjih?

papež Frančišek

Birma, 10. september 2023

V nedeljo, 10. septembra 2023, je bil binkoštni dan za našo župnijo. Hvala birmovalcu dr. Antonu Stresu, upokojenemu ljubljanskemu nadškofu in metropolitu, da je 25 mladih potrdil v veri – darovih Svetega Duha. Hvala birmancem, mladinskemu zboru in župnijskemu mešanemu pevskemu zboru za petje pri današnji slovesnosti. Hvala g. stalnemu diakonu Darku Žmavcu in ministrantom za vso pomoč.

birma3

 

Hvala Vam birmanci, starši in botri za vso sodelovanje. Starši hvala Vam, da ste očistili in pripravili župnijsko cerkev za današnjo slovesnost.

birma6

 birma14

Hvala Dekoristi - Tjaši Peserl za krašenje.

Hvala g. Maksimilijanu Krautiču in Foto Askari za posredovene fotografije za objavo.

 birma9

 

Spoštovani birmanci.

Vsi gostje, ki so nas obiskali v tem tednu – s. Urša Marinčič, g. nadškof Alojzij in g. Martin Golob so poudarjali, da ste jih navdušili z vašo iskrenostjo.

Hvala Vam za to, naj Vam tudi današnja potrditev v darovih Svetega Duha pomaga, da bi to vrednoto ohranili na poti skozi življenje.

Zmagovalna pesem slovenske popevke, še pred časom, ko smo se jaz in vi rodili – leta 1972 je pela in spodbujala slovenski narod: »Med iskrenimi ljudmi se nikoli ne zgodi, da zmaga laž…« 

 

Več fotografij si lahko ogledate TUKAJ.

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani. Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information