Sv.Lenart.jpg

Misel

Vloga iskrenega človeka je - zelo težka vloga.

 Gorki

Srečanje starejših faranov, 12. junij

 
V nedeljo 12. junija 2016 so se srečali starejši, bolni in preizkušani farani naše lenarške župnije. Ob 1000 uri je bila sveta maša, ki jo je daroval p. Beno Lavrih. V pridigi je spregovoril o Božji volji, ki je najbolja ter se zahvalil za vse molitve in darovano trpljenje. Kdor je želel, je lahko prejel zakrament bolniškega maziljenja. Ob koncu so zapele še pevke ljudskih pesmi DU Lenart.
Srečanje se je nadaljevalo v Centru Slovenskih goric, kjer so člani ŽPS za udeležence pripravili manjšo pogostitev. Druženje je potekalo v sproščenem vzdušju ob kapljici in sladkih dobrotah. In naj resnično velja: Kol'kor kapljic, tol'ko let, Bog nam daj na svet živet!
 dscn2333
Ob koncu pa še zahvala vsem, ki ste pripomogli, da je srečanje lepo potekalo: p. Benotu za darovano sv. mašo, pevkam DU Lenart, vsem, ki ste poskrbeli za prigrizek in pijačo, TD Radehova za klopi in mize ter Občini Lenart za bezplačno uporabo dvorane.
dscn2335
 
Več fotografij si lahko ogledate v GALERIJI.

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani. Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information