Sv.Lenart.jpg

Misel

Vloga iskrenega človeka je - zelo težka vloga.

 Gorki

Svetopisemski maraton, 27.-28. 1.

 

“Spregovorim ti na srce”

- svetopisemski maraton -

 

Kakor smo nedavno slišali pri maši v berilu, ki pravi: ... je čas govorjenja in čas poslušanja ..., tako je spet prišel čas, ko smo lahko brali Božjo besedo.


Tudi naša župnija se je udeležila Svetopisemskega maratona, ki je letos potekal od petka 27. januarja do sobote 28. januarja.

Slovesen začetek Svetopisemskega maratona je bil v petek, 27. januarja, zvečer ob 1800 uri. Slovesnost je odprl s sv. mašo gospod nadškof dr. Franc Kramberger, ki je tudi prvi pričel branje Svetega pisma. Branje Svetega pisma je potekalo v veroučni učilnici. Tako se ga je udeležilo mnogo bralcev in poslušalcev. Med njimi so bili tudi letošnji birmanci in nekateri njihovi starši.

Ko smo imeli priložnost poslušati daljše odlomke, je bilo mogoče slutiti rdečo nit sporočila in hkrati občudovati božje posege v življenje ljudi.

 

Svetopisemski maraton je trajal v neprekinjenem branju 24 ur do sobote, 28. januarja zvečer, ko smo zaključili ob 1800 uri.  SP maraton2017

Iskrena hvala starejši zakonski skupini, ki je prevzela pobudo in vodenje.

 

 


 

 

 

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani. Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information