Sv.Lenart.jpg

Misel

Kar na svetu človek seje,
to bo tam po smrti žel,
kar je dobrega pripravil,
bo veselo s seboj vzel.

bl. A. M. Slomšek

Vabilo na zakonsko in družinsko svetovanje

 

Spoštovani!

 

Pošteno smo že zakorakali v adventni čas, čas v katerega v ospredje vstopajo odnosi, družina, partnerji in otroci. A kakor pri vseh stvareh v življenju tudi na teh področjih doživljamo vzpone in padce.

In včasih si zaželimo, da bi bil nekje nekdo, na katerega bi se lahko obrnili, z njim stisko delili, se o teh izkušnjah pogovorili in kak nasvet dobili. Sedaj se odpira priložnost za kaj takega. Na voljo vam je osebno, zakonsko in družinsko svetovanje, ki ga bom izvajal Simon Rajšp, magister zakonskih in družinskih študij in specializant zakonske in družinske terapije. Če želite pogovor, nasvet, podporo, pomoč, ali poznate koga, ki bi to potreboval, mu predajte to novico. Tako bomo lahko skupaj gradili na nečem novem in v novo leto zakorakali z novo izkušnjo, novim spoznanjem. Vse kar je potrebno storiti je to, da pokličete in se osebno dogovorimo za termin (številka bo na voljo ob izhodu iz cerkve). Na tej številki lahko dobite tudi dodatne informacije v kolikor se porajajo kaka vprašanja.

Simon Rajšp

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani. Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information