Sv.Lenart.jpg

Misel

Zavpij in slišali te bodo vsi. Zašepetaj in slišali te bodo najbližji. Molči in tvoj najboljši prijatelj bo slišal, kaj si povedal.

L. MacFarlane

Pevski zbor na Kapli

 Pevski zbor na Kapli

 

Lenarški cerkveni pevski zbor je v nedeljo, 6. oktobra 2013,  pel v cerkvi sv. Katarine na Kapli.

image003

  Pevci cerkvenega pevskega zbora od sv. Lenarta smo bili povabljeni na Kaplo na Kozjaku, kjer službuje župnik g. Jože Motaln. Na prvo rožnovensko nedeljo smo se odpeljali v spremstvu lenarškega kaplana g. Sebastijana Valentana na Kaplo, kjer smo z urbanim petjem spremljali sv. mašo. G. Jože Motaln je bil pred tremi leti kaplan pri sv. Lenartu in je rad prisluhnil lepemu petju. Srečanje na Kapli je bilo zelo prijetno. Po maši so nam Kaplčani postregli kosilo, med katerim smo prijetno klepetali, nato smo zapeli nekaj narodnih pesmi in se poslovili v prisrčnem vzdušju.image004

Mladinski pevski zbor

V soboto, 20. 12. 2014, je v organizaciji Župnije Sv. Lenarta potekal Božični koncert Mladinskega pevskega zbora Župnije Sv. Lenarta pod vodstvom gospe Slavice Kurbus. 

foto11

V petek, 20. 12. 2013, je bil v cerkvi sv. Lenarta božični koncert Mladinskega pevskega zbora iz naše župnije, ki ga vodi g. Slavica Kurbus.

img 0206Foto: Foto Tone

Mešani pevski zbor

Zadnje vaje v letu 2014

 

Vaje cerkvenega pevskega zbora in družabno srečanje 28. 12. 2014.

 

Pevski zbor1

pevski zbor2

 Pevski zbor na Kapli

 

Lenarški cerkveni pevski zbor je v nedeljo, 6. oktobra 2013,  pel v cerkvi sv. Katarine na Kapli.

Več

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani. Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information